Skvallret med senaste nytt

Skvallret med senaste nytt

Om Skvallret

Här "skvallras" det om vad som är på gång eller om vad som hänt.
Alla besökare kan naturligtvis delta med kommentarer till inläggen.

Är du medlem i B-ViS och vill skriva egna inlägg skicka ett mail till Leif Bength på adressen leif-bength@telia.com så får du ett eget inloggningskonto. Skriv bara vilken medlemsorganisation i B-ViS som du företräder samt ditt eget namn.

Till B-ViS hemsida

Företagarfrukost med Mora kommun

FöretagligtPosted by Leif Bength Mon, May 19, 2014 18:27:24
Hej alla B-VIS medlemmar, företagare och föreningsmänniskor!

Som ni sett i Mora Tidning onsd. 14 så är ni bjudna på Företagarfrukost av Mora kommun. Det kommer att äga rum den 28 maj kl. 7.30-9.00 i Våmhus Bygdegård.

Det är förhandsanmälan till liselott.hansson@orsa.se. Missa inte tillfället att komma och berätta om er verksamhet för oss andra och för kommunens näringslivsutvecklare.

Det börjar brinna i knutarna för våra utskick, evenemangsbladet och Telefon och service katalogen. Ett villkor att komma med i katalogen är att medlemsavgiften är betald.


Gå in på vår webbsida och kolla dina uppgifter i adresslistan. Skicka eventuella rättelser till mig. Har du evenemang för sommaren eller trivselveckan måste jag ha dem snarast.

Hälsningar,

Joanna S.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.