Skvallret med senaste nytt

Skvallret med senaste nytt

Om Skvallret

Här "skvallras" det om vad som är på gång eller om vad som hänt.
Alla besökare kan naturligtvis delta med kommentarer till inläggen.

Är du medlem i B-ViS och vill skriva egna inlägg skicka ett mail till Leif Bength på adressen leif-bength@telia.com så får du ett eget inloggningskonto. Skriv bara vilken medlemsorganisation i B-ViS som du företräder samt ditt eget namn.

Till B-ViS hemsida

B-ViS - Årsmöte, medelmsavg mm

FörenligtPosted by Leif Bength Mon, March 31, 2014 09:01:14
Bonäs-Våmhus i samverkan, B-VIS, vill göra något för bygden, för alla oss som bor och arbetar här!

Medlemmarna är företagare eller föreningsverksamma eller sådana som vill stödja verksamheten.

Härmed kallas till Årsmöte 2014:

Årsmötet hålls i Byknuten i Bonäs söndagen den 13 april, kl. 18.00.

Vi kommer bland annat att få information om den nya DVD:n med material från bygden. Den beräknas bli klar i sommar. Kenneth Sparr samlar fortfarande in material till den.

Vi kommer att diskutera utformningen av vår telefonkatalog med alla företag och föreningar. Material till den skall lämnas till Joanna via e-post johair@hotmail.com före 16 maj. Samma datum gäller för evenemangsbladet som kommer ut före midsommar. Det materialet kan lämnas både till Joanna och till Ingrid Larsson: ingred.l@hotmail.com. Ta gärna med utskrift av programpunkter redan till årsmötet. Kom även med önskemål om projekt.

För att kunna finansiera våra projekt är det ytterst viktigt att vi får in medlemsavgifter.

Medlemsavgift för föreningar och företag är fortfarande 200:- och för stödpersoner 100:-. Dessa kan betalas till B-VIS på bankgirokontot 490-1914.

Glöm inte att uppge namn och föreningens eller företagets namn.

Mora kommun kommer att anordna en frukostträff för företagare och föreningsrepresentanter i vår. Datum och plats är ännu inte fastställda men annonseras senare.

Detta brev räknas både som kallelse till årsmötet och som räkning på årsavgiften. (Vi ber dig som inte redan är medlem att komma med från och med i år.)

Hälsningar,
Styrelsen för B-VIS

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.