Skvallret med senaste nytt

Skvallret med senaste nytt

Om Skvallret

Här "skvallras" det om vad som är på gång eller om vad som hänt.
Alla besökare kan naturligtvis delta med kommentarer till inläggen.

Är du medlem i B-ViS och vill skriva egna inlägg skicka ett mail till Leif Bength på adressen leif-bength@telia.com så får du ett eget inloggningskonto. Skriv bara vilken medlemsorganisation i B-ViS som du företräder samt ditt eget namn.

Till B-ViS hemsida

Kaffe i Röda stugan

KyrkligtPosted by Leif Bength Mon, March 05, 2012 09:36:35

Affischer och flygblad med denna rubrik finns att skåda i Våmhus. Det är Baptistförsamlingen som i samarbete med Bilda har börjat med en kaféverksamhet på tisdagar mellan 11-14.

Tanken är att det finns många arbetslösa och pensionärer som kan behöva träffas under enkla former. Förhoppningsvis skall man kunna skapa en ny träffpunkt för våmhusborna.

Röda stugan ligger bredvid kapellet och Förskolan Sparven. Den användes som skola på den tiden när Våmhus Baptistförsamling hade egen kyrkobokföring. Senare har den varit pastors- och vaktmästarbostad. Nu är de ljusa rummen inredda till samlingslokaler och i det inre rummet är det soffgrupper och soffbord, en lämplig plats att slå sig ner med en kopp kaffe och umgås. Vill man ta med sin stickning går det bra. Denna dag har värdinnan Birgitta Linder Karner tagit med sin stickning. Pratet går och man samtalar om gamla tiders Våmhus, människor som man minns och platser som idag är annorlunda än förr.

Birgitta hoppas att det skall bli en omtyckt samlingspunkt och önskar alla välkomna.

/Joanna

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.