Skvallret med senaste nytt

Skvallret med senaste nytt

Om Skvallret

Här "skvallras" det om vad som är på gång eller om vad som hänt.
Alla besökare kan naturligtvis delta med kommentarer till inläggen.

Är du medlem i B-ViS och vill skriva egna inlägg skicka ett mail till Leif Bength på adressen leif-bength@telia.com så får du ett eget inloggningskonto. Skriv bara vilken medlemsorganisation i B-ViS som du företräder samt ditt eget namn.

Till B-ViS hemsida

Änglagårdens sopplunch

KyrkligtPosted by Leif Bength Thu, March 24, 2011 11:07:31

Våmhus församlingshem Änglagården har flitigt använts efter invigningen för några veckor sedan. Förra veckan introducerades en ny begivenhet- sopplunch. Den serveras onsdagar kl. 12 till ett modest pris och har blivit en succé.

Starten sker efter familjegruppernas sammankomst och många av dem stannar för att äta. Åtskilliga äldre möter också upp och det blir en skön blandning av församlingsbor i alla åldrar. Dagens meny bestod av en matig kycklingsoppa med bröd, smör och ost, med kaffe och kaka efter.

Lagom till lunchen är avslutad kommer då barnkören till sin övning för denna vecka. Änglagården behövs verkligen i församlingsarbetet i Våmhus! Lunchverksamheten kommer att pågå så länge barnverksamheten är i gång (fram till slutet av maj månad)

Blider nedan från sopplunchen och Änglagårdens kök.

/Joanna Svensson

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.